Het thema dit jaar:

Generatie Z, hoe werkt dat?

Tijdens de Zaanse Ondernemersdag duiken we dieper in de wereld van Generatie Z. Wat motiveert Gen Z? Hoe denken zij? En hoe kunnen bedrijven betrokkenheid creëren met deze generatie? Ontdek wat GenZ beweegt, hoe je hen bereikt en voor je wint, want zij zijn de werknemers van nu en de toekomst.

Inloop 15.15 uur, start 16.00 uur.

Dagvoorzitter Mandy Woelkens

Mandy Woelkens (Den Haag, 1989) is presentator, podcast host en hoofdredacteur van LINDA.meiden. In 2011 studeert Mandy af van de studie Theater, Film en Televisiewetenschappen aan de Universiteit Utrecht, waarna ze in 2012 begint bij 3FM. In een aantal jaar beweegt Mandy zich langzaam van achter de schermen, steeds meer naar de voorgrond. In 2015 is Mandy uiteindelijk presentator van de festival verslaggeving 3FM. 

Vervolgens begon zij in 2016 bij Q-Music als radio DJ, waar ze tot en met 2018 werkzaam is. Daarna is Mandy te zien op televisie en online kanalen als presentatrice van Zapplive, KVWeetjes en &C TV. Vanaf 2020 tot eind 2021 was ze managing editor bij Cosmopolitan, waar ze zich maximaal heeft ingezet om het tijdschrift inclusiever te maken. Sinds april 2022 zet ze deze missie voort bij het blad LINDA.meiden waar ze als hoofdredacteur haar stempel op het blad drukt. 

In het najaar van 2021 heeft Mandy samen met haar joyfriend Thorn het boek ‘ FAQ Gender’ uitgebracht. In dit boek hopen ze de gender-FAQ for once and for all te beantwoorden en de gendergrijze wolken te doen vervagen. Daarnaast hosten Mandy en Thorn samen de populaire podcast ‘Couple Goals’. Hierin spreken zij met uiteenlopende stellen over hun relatie en couple goals. In 2022 zijn Mandy en Thorn ouders geworden van hun ‘Baby Z’.

Mandy maakt maatschappelijke thema’s op een behapbare manier bespreekbaar. Ze staat voor inclusiviteit en wil graag mensen inspireren om vooral zichzelf te zijn. Zo spreekt ze zich uit over feminisme, gendergelijkheid, seksualiteit en diversiteit.

Keynote Jesse Geul

De keynote-spreker voor dit evenement is Jesse Geul, een erkende sollicitatie-expert met een boeiende achtergrond. Na tien jaar gewerkt te hebben bij de politie, besloot Jesse Geul op zijn dertigste een carrièreswitch te maken naar recruitment. Met bijna 75.000 volgers op LinkedIn wordt hij weliswaar bescheiden genoemd, maar stiekem is hij een echte LinkedIn influencer.

Jesse Geul staat bekend om zijn deskundige adviezen over solliciteren en recruitment. Hij deelt wekelijks waardevolle inzichten en strategieën, zowel in zijn LinkedIn-posts als in zijn trainingen voor (mkb-)bedrijven. Wat hem onderscheidt, is zijn eigenzinnige benadering en humorvolle stijl. Hij gaat niet alleen buiten de gebaande paden in zijn werk, maar schudt ook graag aan heilige huisjes, wat zijn tips en presentaties extra verfrissend maakt voor diegenen die graag een dosis humor en onconventionele ideeën waarderen.

Intermezzo: Juvat Westendorp

Juvat Westendorp is niet bang om buiten zijn comfort zone te treden. Zijn drive, expansiedrift en liefde voor zijn omgeving en vele interesses brengen hem altijd weer naar een nieuw avontuur. Nederland maakte kennis met Juvat tijdens zijn deelname aan het dansprogramma So You Think You Can Dance. Daarna groeide hij al snel uit tot een van Nederlands meest besproken performers uit de urban dansscene en werkte voor verschillende opdrachtgevers in het binnen- en buitenland. Inmiddels heeft Juvat zijn carrière als danser afgerond en richt hij zich vooral op het presenteren en acteren.

Hij speelde in films en series zoals Onze Jongens, Tuintje in mijn Hart, Goede Tijden, Slechte Tijden en Silverstar. In 2018 was hij de winnaar van het RTL-programma Boxing Stars en ook won hij het AVROTROS-programma The Big Escape. Twee jaar later werd hij tweede in het SBS 6 programma Dancing on Ice, was hij te zien in Onze Jonges in Miami waarin hij de rol van Thijs opnieuw op zich nam en speelde hij de rol van Alex op zich in Just Say Yes. Dit jaar heeft hij zijn eerste hoofdrol te pakken in de romcom Happy Single en begin volgend jaar komt de bioscoopfilm de Break Up Club uit.

Als presentator gaat Juvat het hele land door voor het Zapp programma de Faker en stond hij de afgelopen jaren op het podium tijdens het Tina Festival,  Miss Beauty Nederland, Red Bull Dance Your Style en mocht hij onlangs 20.000 mensen welkom heten in Amsterdam tijdens de opening van Gymnaestrada 2023 in het Olympisch Stadion.

GenZ: Zaid El Ouardani en Aldwin van Pareren

Bij binnenkomst worden bezoekers ondergedompeld in de GenZ-wereld. Zaid El Ouardani en Aldwin van Pareren van OnSocial Agency nemen ons mee in de wereld van shortvideo, TikTok en influencers. OnSocial Agency helpt bedrijven met short-video kanalen, van concept tot productie, merkbeheer en samenwerkingen met influencers. Zo kunnen merken schitteren onder de brede Gen-Z-doelgroep op social media.

Aldwin begon op jonge leeftijd succesvolle commerciële Instagram-accounts te bouwen en startte op 14-jarige leeftijd zijn eigen modemerk. In 2020 was hij een van de eerste Nederlandse creators op TikTok met bijna 300.000 volgers.

Zaid rolde op 12-jarige leeftijd in de wereld van YouTube en richtte zijn eigen Influencer Management op. In 2020 ontmoetten Zaid & Aldwin elkaar en deelden ze hun ondernemende ambitie.

 

Surpriseact

Ook dit jaar wordt de dag weer afgesloten met een spetterende supriseact. Wie dat is, houden we nog even geheim, maar een ding is zeker, het dak gaat eraf in het Zaantheater.